İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 8 Mart 2023 123 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TARSUS DEVLET HASTANESİNDE TEDAVİLERİ DEVAM EDEN DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİ

Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Devlet Hastanesinde tedavileri halen devam eden depremzede vatandaşlarımızı ziyaret etti.
Tarsus Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden depremzede vatandaşlarımızın sağlık durumları hakkında Başhekim Sadık Emre Direk’ten bilgiler alan Vali Pehlivan, vatandaşlarımızı odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, depremde yaralananlara acil şifa, vefat eden yakınları için başsağlığı diledi.
Depremde yaralanarak İlimize kara, hava ve deniz yoluyla 23.561 afetzedenin getirildiğini belirten Vali Pehlivan, “Bu vatandaşlarımızından 22.113’ü taburcu olmuş, 518’i ileri tetkik ve tedavi için sevk edilmiş, 143’ü yoğun bakımda, 352’si müşahede altında tutulmakta olup 435 vatandaşımız ise vefat etmiştir.” dedi.
Ziyarete Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster