Ana Sayfa Gündem, Yaşam 15 Temmuz 2024 28 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER MUSTAFA KORKMAZ’IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, 2019 yılında Hakkâri İli Yüksekova İlçesi Dağlıca üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırı sonucu Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz’ın, Toroslar İlçesi Hüseyin Okan Merzeci Mahallesinde ikamet eden annesi Yeter Korkmaz ve babası İsa Korkmaz ile ailesini ziyaret etti.
Ziyarette, Şehidimiz Mustafa Korkmaz ve bütün Şehitlerimiz için dualar edildi.
Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Mustafa Korkmaz olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, Şehidimiz Mustafa Korkmaz’ın annesi Yeter Korkmaz ve babası İsa Korkmaz’a Türk Bayrağı takdim etti.
Vali Pehlivan’a ziyaretleri sırasında, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz ve Toroslar İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster