İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 29 Mart 2023 143 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ EREN KIZILGEDİK’İN AİLESİ İLE İFTAR YAPTI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Yıldız Pehlivan ile birlikte, 10.11.2012 tarihinde Siirt İlinde yapılan askeri sevkiyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik’in, Yenişehir İlçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde ikamet eden ailesi ile birlikte iftar yaptı.
Ziyarette, Şehidimiz Eren Kızılgedik ve bütün şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin annesi Fatma Kızılgedik, babası Ergün Kızılgedik, kardeşleri Yusuf ve Eda Kızılgedik ile görüşen Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Eren Kızılgedik olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Şehidimizin annesi Fatma Kızılgedik ve babası Ergün Kızılgedik’e Türk bayrağı takdim etti.
Vali Pehlivan, Şehidimiz Eren Kızılgedik’in odasını ziyaret ederek, anısına oluşturulan hatıra defterine de duygu ve düşüncelerini yazdı.
Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve eşi Fulya Şengök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Saman Dolu Tır Yandı

Saman Dolu Tır Yandı

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster