İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 27 Mart 2023 138 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, SAHURU DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YAPTI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgesinden gelerek, Akdeniz İlçemizde, KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla sahurda buluştu.
Öğrenci yurdundaki misafirlerimizle yakından ilgilenen Vali Pehlivan, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve aziz milletimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Yurdun yemekhanesinde vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Pehlivan, devletimizin tüm imkanlarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek, Ramazan-ı şeriflerini tebrik etti.
Sahur programında Vali Ali Hamza Pehlivan’a Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Süleyman Bayraktar eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster