Ana Sayfa Gündem, Yaşam 6 Mayıs 2024 12 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, Orman Bölge Müdürlüğünün Toroslar İlçesi Çukurova Mahallesi’nde faaliyete geçen yeni hizmet binasını ziyaret etti

Vali Pehlivan, şeref defterini imzalamasının ardından yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.
Bina içerisinde bulunan Yangın Yönetim ve Koordinasyon Merkezi’nde Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’dan bilgiler alan Vali Pehlivan, 9 orman işletmesinin bağlı olduğu telsiz sisteminden tüm birimlere seslenerek; “Şu anda görevinin başında bulunan orman teşkilatımızın çok kıymetli mensupları biraz önce orman yangınlarıyla mücadele komisyonumuzu topladık. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik.


Orman ile ve orman yangınlarıyla mücadele alanında kesintisiz bir şekilde devam eden ve ileriye dönük yapacağımız çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptık.
Mersin İlimiz, Türkiye’de orman varlığı en fazla olan illerden birisi. Özellikle de bitki örtüsü itibariyle %57’si Kızılçam’dan oluşan ve toplam alanın da %53’ü orman olan Mersin İlimizde yangın hassasiyetini de üst seviyelere çıkarıyor. Bu konudaki çalışmaları ilgili kurum, kuruluşlarımız ile iş birliği ve koordinasyon içinde orman teşkilatımız yürütüyor, teşkilat mensupları olarak, orman teşkilatımızın neferleri olarak sizler sahada yürütüyorsunuz. 7/24 esaslı çalışmalar yapıyorsunuz.

Hayati öneme hayiz bu çalışmalarınızda sizlere üstün başarılar temenni ediyorum. Allah’a emanet olun. Allah yar ve yardımcınız olsun. “dedi.
Vali Pehlivan’a; Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan eşlik etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster