İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Spor, Yaşam 10 Mayıs 2023 114 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİNLİ 2000 ÇOCUK VE GENCİN FUTBOL KURSU ALDIĞI INTER ACADEMY TÜRKİYE MERSİN MERKEZ ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İtalya’daki Inter takımının Türkiye distribütörü olan Inter Academy Türkiye’nin 6-17 yaş arası çocukların futbol tekniğini öğrenme ve geliştirmelerine olanak sağlayan Mersin şubesinin merkez tesisini ziyaret etti.
Vali Pehlivan, sağlık odası, mescid, soyunma odaları, antrenman sahaları, dinlenme kamelyaları, mağaza ve derslikleri bulunan Inter Academy Mersin merkez şubesinde incelemelerde bulundu, Inter Academy Türkiye yönetici ortağı ve tesisin sahibi Hüseyin Kılavuz’dan bilgiler aldı. Futbol akademisinde eğitim alan öğrencilerimiz, aileleri ve antrenörleriyle bir araya gelerek sohbet etti. TBMM futbol turnuvasında Türkiye 2’inciliği, TFF şampiyonasında 2’incilik başarılarını elde eden takımları tebrik etti, fotoğraf çekildi.
Mersin’de 10 farklı şubesi ve 2000 çocuk ve gençlerden oluşan kursiyer öğrencisiyle hizmet veren Inter Academy’nin Türkiye genelimde 10 bin futbol kursiyeri bulunuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster