Ana Sayfa Eğitim, Gündem 2 Kasım 2023 75 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ TAMAMLAYAN ADEM KOCA İÇİN DÜZENLENEN VEDA PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan hanımefendi, 2015 yılından bu yana Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Adem Koca için düzenlenen veda programına katıldı.
Vali Pehlivan, Adem Koca’ya görevi süresince Mersin İlimizde eğitim öğretim alanında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti. Programa eşi Aysel Koca ile birlikte katılan Adem Koca da görev süresince göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Pehlivan başta olmak üzere, bütün kurum amirlerine teşekkürlerini iletti.
Programa, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Kurum Müdürleri MTSO Başkanı ve STK Temsilcileri katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster