Ana Sayfa Gündem, Yaşam 10 Haziran 2024 42 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, LUDRE RESTORAN’IN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesinde, Ludre Restoran’ın açılış programına katıldı
Osmanlı Mutfağının lezzetlerini temel alan bir lokanta olarak hizmet vermeye başlayan Ludre Restoran açılış seremonisinin ardından, zengin Türk Mutfağı’nı yansıtacak olan yeni bir işletmenin açılışına tanıklık etmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Pehlivan, ”Bu işletmeyi Mersinimize kazandıran iş yeri sahiplerini tebrik ediyor, kendilerine ve Mersinimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Tarihçi, akademisyen, yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın da iştirak ettiği açılış programında, Anadolu coğrafyasının insanoğluna sunduğu en kıymetli gıda hazinelerini ilmik ilmik işleyen birçok kıymetli zanaatkar ustanın ürünlerinin olduğu yemeklerin tanıtımı, Ludre Lokantasının Danışmanı dünyaca ünlü şef Yunus Emre Akkor tarafından yapıldı.
Yaş Sebze Meyve Tüccarları Derneği Başkanı ve Ludre Lokantası sahibi Hüseyin Timurtaş kendileri için önemli bir gün olan bugünde açılışa katılan Vali Pehlivan başta olmak üzere bütün katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Açılış programına; Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekilleri Havva Sibel Söylemez, Gülcan Kış, Talat Dinçer, Mehmet Emin Ekmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Mersin 1.İdare Mahkemesi Başkanı Uğur Kocaman, Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kurum,kuruluş, oda ve STK temsilcileri, iş insanları ve diğer davetliler katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster