Ana Sayfa Gündem 7 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, KAMU YATIRIMLARININ KONTROL HİZMETİNİ YÜRÜTEN MİMAR VE MÜHENDİSLER İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında, İlimizde gerçekleştirilmekte olan kamu yatırımlarının teknik kontrol hizmetlerini yürüten Mimar ve Mühendisler ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Vali Pehlivan, Bakanlıklarımızın yatırım programları çerçevesinde hayata geçirilen kamu yatırımlarının teknik kontrolünün çok önemli olduğunu; bu bağlamda inşaat işlerinin sağlam, sağlıklı, güvenli ve uzun ömürlü olması için her aşamasının dikkatle, özenle, titizlikle takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Bu konuda görev yapan mimar ve mühendislerimizin bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmaları da azami hassasiyetle takip etmelerini istedi, başarılar diledi.
Toplantıya; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, Mimarlar ve Mühendisler katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster