Ana Sayfa Gündem, Yaşam 22 Temmuz 2024 32 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘FİLİSTİN’E DESTEK’ KERMESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İlimizin Yenişehir İlçesi Gazi Mahallesinde bulunan Hz. Mikdat (Muğdat) Camii bünyesinde Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Filistin’de hayatta kalma mücadelesi veren kardeşlerimiz için düzenlenen ‘Filistin’e Destek’ kermesini ziyaret etti.
Vali Pehlivan; kermes alanında kurulan stantlarda hanım kardeşlerimizin el emeği göz nuru, birbirinden güzel ürünlerini inceledi. Filistin için yapılan tüm insani yardım faaliyetlerinin çok kıymetli olduğunu belirten Vali Pehlivan, Filistin’de İsrail’in katliam yaptığı menfur saldırılarının bir an evvel sona ermesi ve orada zulüm altında olan kardeşlerimizin özgürlüklerine yeniden kavuşması için en yoğun en büyük çabayı Türkiye’mizin gösterdiğini, bu gayretlere bütün dünyanın ortak olması ve bu vahşetin bitmesi gerektiğini ifade etti.
Vali Pehlivan, Kermes alanından ayrıldıktan Hz. Mikdat Camii Eğitim Öğretim Vakfını ziyaret etti, orada bulunan dernek üyeleri ve vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster