Ana Sayfa Gündem, Kültür 8 Temmuz 2024 42 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti, ilimize yeni atanan ve görevine başlayan İl Müdürü Hakan Doğanay’a görevinin hayırlı olmasını diledi, başarılar temenni etti.
Vali Pehlivan; İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğanay ile bir toplantı gerçekleştirerek İlimiz genelindeki kültür ve turizm faaliyetleri ve yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı değerlendirmelerde bulundu.
Mersin İlimizde turizm sektörünü geliştirmek maksadıyla birçok proje yürütüldüğünü belirten Vali Pehlivan, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin standartlarının artırılmasına, tanıtım faaliyetlerine, kültür ve turizm çıtasını daha da yukarılara çıkarılmasına yönelik çalışmaların daha da artacağını belirtti.
Vali Pehlivan, toplantının ardından sanat galerisini gezdi, yeniden düzenlenecek olan galeri hakkımda bilgiler aldı, birimleri ziyaret etti, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ile görüştü, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster