İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Spor, Yaşam 22 Kasım 2022 192 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, DERECEYE GİREN ÖĞRETMENLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Olimpiyat Tenis Kompleksinde düzenlenen, Masa Tenisi ve Kort Tenisi Turnuvasında dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.
6 ilçeden 30 öğretmenin katıldığı Masa Tenisi Turnuvasında 1.’liği Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2.’liği Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 3.’lüğü ise Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı.
7 ilçeden 40 öğretmenin katıldığı Kort Tenisi Turnuvasında 1.’liği Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2.’liği Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 3.’lüğü ise Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı.
Vali Pehlivan, dereceye giren öğretmenlere madalyalarını takdim ettikten sonra yapılan turnuvaya katkılarından dolayı Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Bayram ile Türkiye Tenis Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Atilla Kökver’e teşekkür plaketi verdi.
Düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca,İlçe Milli Eğitim Müdürleri,Okul Müdürleri ve Öğretmenler de iştirak etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster