İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür 26 Ekim 2023 64 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMLARINI KUTLADI, ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI TAKDİM ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında esnaflarımızın, çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın bayramlarını kutladı, Türk Bayrağı takdim etti.
Vali Pehlivan, ilk önce Yenişehir İlçesi İnönü Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı, Türk Bayrağı takdim etti.
GMK Bulvarı üzerindeki durakta, toplu taşıma araçlarının şoförlerine bayrak takdim eden, Vali Pehlivan, yolcuların ve şoförlerin bayramlarını kutladı.
Ardından, Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesinde vatandaşları, meyve ve sebze üretimi yapan çiftçileri ve esnafları ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutlayarak, Türk Bayrağı takdim eden Vali Pehlivan; “Cumhuriyetimizin 100. yılına erişmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramımızı kutlayacağız. Bu buluşmamız vesilesiyle sizlerin de bayramını kutluyor ve Mahalle Muhtarımıza bağımsızlığımızın sembolü, rengini Şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımızı hediye etmek istiyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Türkiye Yüzyılı’nda hep birlikte, el ele, omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü yarınlara hep beraber yürümeyi dilerken, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz ecdadımızı, aziz Şehitlerimizi, aziz Gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
Yapılan ziyaretlerde Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Mezitli Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, İnönü Mahallesi Muhtarı Adnan Giray Atilla, Eski Mezitli Mahalle Muhtarı Veysel Gılıçoğlu eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster