Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Yaşam 14 Ekim 2024 6 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇAMLIYAYLA İLÇESİNDE, ATATÜRK ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Çamlıyayla İlçesi Kale Mahallesinde bulunan Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti
Vali Pehlivan, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi, bir süre sohbet etti, derslerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.
Atatürk Ortaokulunda okul idarecileri ve öğretmenleri ile görüşen Vali Pehlivan, eğitim ve öğretim hizmetlerine ilişkin bilgiler aldı, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Okullarımızın güvenliği, öğrencilerimizin aileleriyle iletişim halinde en iyi şekilde yetiştirilmesine yönelik olarak yerine getirilmekte olan eğitim öğretim çalışmaları, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere, milli manevi değerler eğitimine ağırlık vermek suretiyle öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının sağlanması, bilim ve teknoloji projeleri geliştirmeleri konusunda öğretmenlerimizin rehberliğinde teşvik edilmesi konuları başta olmak üzere eğitim öğretim hizmetlerinin etkinliği, verimliliği ve kalitesine yönelik değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyarete, Çamlıyayla Kaymakam V. Tayfun Yılmaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Karataş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Zorlu iştirak etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster