Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Teknoloji, Yaşam 20 Mayıs 2024 67 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, BEYBOLAT TARIM MAKİNELERİ FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Gazi Mahallesinde bulunan Beybolat tarım makineleri fabrikasını ziyaret etti
Tarımsal alanlarda ve zor arazi koşullarında işleri kolaylaştıracak yüksek kaliteli yerli ve milli tarım makinaları ve arazi araçlarının ürtildiği tesisi inceleyen Vali Pehlivan; Beybolat tarım makineleri fabrikası sahibi Halit Beybolat ve oğlu Serkan Beybolat’tan bilgiler aldı. Firma sahipleri, 1962 yılında faaliyete başlayan Beybolat tarım makineleri firmasının; 7.500 m2 kapalı alanda % 80 yerlilik payı ile ürettiği motorlu çapa üretimi yanında, Türkiye’de motorlu tırpan üretimine başlayan ilk firma özelliği ve 2 silindirli motorlu tarım makinaları grubunda sektörde önde geldiğini, pek çok ülkeye ihracat da yapan firmada 200 kişinin istihdam edildiğini belirtti.
Vali Pehlivan,fabrikanın muhtelif kısımlarını gezdi, firma çalışanlarıyla da bir süre sohbet etti, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Vali Pehlivan’a; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş da eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster