Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 24 Haziran 2024 27 Görüntüleme

ÜRETİCİ KADINLAR, BÜYÜKŞEHİR TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Üretici Kadın Stantları’nda ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sunan ve farklı sosyal çevreleri tanıma şansı yakalayan kadınlar, Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen moral etkinliğinde buluştular.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu’nun da katıldığı toplantıda, 2024-2029 döneminde yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş ve öneriler tartışıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, etkinlikte yaptığı konuşmada, üretici kadınların yaptıkları çalışmalarla örnek oluşturduklarının altını çizerek, “Önümüzde ki 5 yılda daha iyi çalışmaları nasıl yapabiliriz? Gelirlerimizi ne şekilde arttırabiliriz? Biz artık bunları düşünmemiz gerekiyor.

Sizlerin el emeğiyle ürettiğiniz ürünleri daha geniş kesimlere nasıl ulaştırabiliriz? Bu konuda sizlerin de görüşlerini almak istiyoruz. Bu toplantılarımız önümüzde ki günlerde de sürecek” diye konuştu.

Şerife Hasoğlu Dokucu, Başkan Vahap Seçer’in de selamlarını ilettiği konuşmasında, tüm kadınların bayramlarını tebrik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster