Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 25 Mayıs 2024 34 Görüntüleme

UNUTMADIM YANINDAYIM PROJESİ’NİN FİNAL PROGRAMINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Etüt ve Proje Merkezi(TASEP)’nin Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ile birlikte Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde. yürüttüğü ‘Unutmadım, Yanındayım Projesi’nin final programında duygusal anlar yaşandı.

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Etüt ve Proje Merkezi (TASEP)’nin koordinasyon ve yönetiminde Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’nun ev sahipliğinde yürütülen ‘Unutmadım, Yanındayım Projesi’ kapsamında Alzheimer hastası, hasta yakınları ve Tarsus Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri. 2023-2024 Çalışma Dönemi boyunca her hafta Cuma günleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde bir araya geldi.

Emine Gülname’nin haberine göre Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini meslek hayatına hazırlamak, öğrencilerde vicdan ve merhamet duygusunu geliştirmek, Tarsus’ta yaşayan Alzheimer hastası ve hasta yakınlarına psikolojik destek vermek, Alzheimer hastalığı ve aktif yaş almak ile ilgili bilgilendirme yaparak farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan ‘Unutmadım, Yanındayım Projesi’nin final programında Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Tarsus Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Tarsus Gençlik Merkezi Gönüllüleri. alzheimer hastası ve hasta yakınlarına bedensel, zihinsel ve sportif aktiviteler yaptırdı.

Öğrencilerin ve gönüllülerin yeni bilgiler edindiği, Alzheimer hastası ve hasta yakınlarının huzur ve mutluluk bulduğu ‘Unutmadım Yanındayım Projesi’nin final programı pasta kesimi ardından hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster