Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 31 Mayıs 2024 36 Görüntüleme

Umut Kervanı Vakfı Tarsus’ta Fakir ve Muhtaç Aileler Yararına Kermes Düzenledi

Yaptığı hayırlı çalışmalarla fakir ve zenginlerin arasına köprü olmaya devam eden Umut Kervanı, elde edilecek gelirin yetim, muhtaç ve mağdurlara dağıtılacağı bir kermes düzenledi.
100. Yıl Atatürk Çarşısı Parkı içinde gerçekleştirilen kermesin 3 gün sürmesi planlanıyor. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste, yöresel yemekler, tatlı çeşitleri, giyim, kitap ve aksesuarlar satışa sunuluyor.
Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan yetkililerden Ramazan Taşdemir, elde ettikleri geliri ilçedeki fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyledi.
Tarsus halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Taşdemir, “Düzenlemiş olduğumuz kermes alanındayız. Kermesimiz bayan ve erkekler için olmak üzere 2 stanttan oluşuyor. Her iki standımız da ayrı ayrı olarak, bölgemizin mahalli yemekleri, tatlı çeşitleri, giyim ve kitaplar bulunmakta. Arkada gördüğünüz üzere halkımızın büyük bir teveccühü var. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah buradan elde edeceğimiz gelirle yetimlerimize, mağdurlarımıza ve muhtaçlarımıza ulaştıracağız.” dedi.
Vatandaşlardan Muhammed Ayçoban, Umut Kervanı’na kermesi düzenledikleri için teşekkürlerini ileterek, böyle etkinliklere sahip ve destek çıkılması gerektiğini ifade etti.
Ayçoban, “Umut kervanı Tarsus’ta bir etkinlik düzenlemektedir. Bu etkinlikte Umut Kervanı üye ve gönüllüleri kendi evinde yemek, içecek ve giysi düzeyinde bir şeyler getiriyor. Tarsus halkımızın bir şekilde gelip buraya alışveriş yapması, yiyip içmesi veya gereken yardımı yapması ve elde edilen bu paranın fakir ve fukaraya ve kimsesizlere verilmesi başlı başına büyük bir olaydır. Bu vesileyle Umut Kervan’ının değerli arkadaşlarına buradan çok teşekkür ediyorum. Yaptığı etkinlik iyi bir şeydir. Bu halka yönelik her kim güzel bir adım atıyorsa atsın herkesin bunu sahiplenmesi ve desteklemesi gerekiyor.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster