İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Ocak 2023 160 Görüntüleme

Umut Kervanı Başkanı Ziya Bayık hayırseverlere seslendi

Rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle hayırseverlere çağrıda bulunan Tarsus Umut Kervanı Başkanı Ziya Bayık, fakir ve muhtaçların daha fazla hatırlanması, bu sebeble bağış ve sadakların arttırılması gerektiğini söyledi.
Bayık: “Üç aylarda daha çok muhtaca ulaşmak için bağış ve sadakalarımızı arttırmalıyız.”dedi
Yaptığı açıklamada; “rahmet ve bereketin sağanak sağanak yağacağı 3 aylara girmek üzereyiz, 23 Ocak pazartesi 3 ayların başlangıcı ve akabinde 26 Ocak Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece Regaip kandilidir.
Tarsus Umut Kervanı olarak bu mübarek gün ve gecelerin hayır ve bereketinden feyizlenmek için yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ayni veya nakdi yardımda bulunacağız inşallah dedi.
Devamında hayırsevenlere de seslenen Bayık, “sizleri bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz. Rabbim yaptığınız ve yapacağınız yardımları şimdiden dergahı izzetinde kabul buyursun, bu vesileyle ve rahmet ve bereket ayları olan mübarek gün ve gecelerinizi tebrik eder cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını dileriz. Yarabbi ve Recep ve Şaban’ın bizleri için mübarek kıl ve bizleri ramazana ulaştır.”dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster