İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Spor, Yaşam 23 Ekim 2022 286 Görüntüleme

ULUSLARARASI 14’üncü TARSUS YARI MARATONU ’11Bin 624 SPORCUNUN KATILIMIYLA TAMAMLANDI

Tarih ve kültür kenti Tarsus’ta, “Dünden Yarınlar Koşuyoruz” sloganıyla, “14. Uluslararası Tarsus Maratonu” coşkusu yaşandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla koşulan maraton, 2 etap şeklinde gerçekleşti.
Başlangıç ve bitiş noktası Cumhuriyet Meydanında belirlenen yarışların startını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap SEÇER ve Tarsus Kaymakamı Sn. Kadir Sertel OTCU verdi.
Maraton koşusunun genel klasman erkekler kategorisinde Sang Benard Cheruiyot 1.05.16 derecesiyle, genel klasman kadınlar kategorisinde ise Fatma KARASU 1.13.56 derecesiyle birinci oldu.
Maratonun ilk startı sabah saat 09.00’da 21 kilometrelik maraton ardından saat 09.30’da 3 kilometrelik halk koşusu şeklinde devam etti. Maraton yarışlarında toplam 11 bin 624 katılımcı yer aldı.
14’üncü Uluslararası Yarı Maratonunu, Akkoza Grubu olarak  1 saat 40 dakikada 21km Koşarak tamamlayan Ceo’muz Hasan SELENOĞLU, Editörümüz Samet ASLAN ve İHA-1 Pilotumuz Akın SELENOĞLU’nu da tebrik ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster