Ana Sayfa Gündem, Tarsus 5 Eylül 2024 19 Görüntüleme

Ülkü Ocakları’ndan Mustafa Anteplioğlu’na Ziyaret

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Ahmet Bebek ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Mustafa Anteplioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyarette, ilçede gerçekleştirilecek eğitim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde yapılacak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederiz,” dedi.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Ahmet Bebek ise yaptığı açıklamada, “Yöneticilerimizle birlikte, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Sn. Mustafa Anteplioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde ve eğitim öğretim yılında başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster