Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 3 Haziran 2024 45 Görüntüleme

Ulaş İlk/Ortaokulu’nda Yıl Sonu Şenliği Düzenlendi

Tarsus Ulaş İlk/Ortaokulu’nun yıl sonu şenliği, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Erol’un katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerin yıl boyunca emek vererek hazırladığı görsel sanatlar ve teknoloji tasarım çalışmaları, şenlikte sergilendi.

Şenlikte, öğrencilerin yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini sergilediği çalışmalar büyük beğeni topladı. Müdür Sezai Erol, şenlikte yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Emeği geçen teknoloji ve tasarım öğretmeni Meltem Ateş ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, yıl sonu şenliğinde bir araya gelerek, yıl boyunca yapılan çalışmaları ve elde edilen başarıları kutladılar. Sergilenen çalışmalar, okul topluluğunun gurur kaynağı olurken, öğrencilerin gösterdiği başarı ve yaratıcılık takdir topladı.

Yıl sonu şenliği, öğrencilerin sanatsal ve teknolojik yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları bu etkinlik, okulun eğitim ve öğretim kalitesinin de bir göstergesi olarak değerlendirildi. Şenlik, öğrencilerin motivasyonunu artırırken, veliler de çocuklarının başarılarını görme fırsatı buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster