Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus 6 Şubat 2024 52 Görüntüleme

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Açıklandı… Tarsus Teknik Masura Fabrikası 55. Sırada Yer Aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” sıralaması açıklandı

Bu prestijli sıralamada, Tarsus Teknik Masura Fabrikası, 55. sıradan yer alarak ödül kazandı.

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde tam entegre geri dönüşüm tesislerinde işlediği hammaddeyi masura, köşebent ve rulo haline getiren Teknik Masura Ambalaj, Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ,225 m² lik alan, 17,37 KW elektrik gücüne sahip bir atölyeden bugün 58324 m² toplam içerisinde 15860 m² kapalı alanda; 4800 kW kurulu elektrik gücü ile çalışmaktadır. Teknik Masura günlük 1.300.000 adet kurulu kapasite ile ülkemizin en büyük kapasiteli kâğıt masura üreticisidir. Yıllık 450.000.000 adet üzerinde üretim yapmakta olan firma Türkiye, Asya, Amerika, Afrika ve Avrupa’da yerleşik 500 den fazla pamuk ve akrilik iplik üreticisinin kâğıt konik masura ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster