Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 15 Ekim 2024 11 Görüntüleme

Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Ticaret Borsası Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Mersin’de bir dizi etkinliğe katılmak üzere gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, Başkanlık Müşaviri ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti Üyesi Doç. Dr. Fatih Kurt ve Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Ömer Erden, Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Ticaret Borsası Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

Ziyarette, heyete Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay da eşlik etti. Bu yıl hizmete giren TDV Tarsus Ticaret Borsası Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunan Genel Müdür Bünyamin Kahraman, Doç. Dr. Fatih Kurt ve beraberindeki heyet, yurt yetkililerinden yurdun kapasitesi, öğrencilere sunulan hizmetler ve barınma koşulları hakkında bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı heyeti, yurdun öğrenciler için sağladığı imkânları değerlendirirken, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik desteklerin artırılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster