İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 10 Nisan 2023 130 Görüntüleme

Türk Polis Teşkilatı’nın 178.Kuruluş Yıl dönümü ,Törenle Kutlandı

“İYİ Kİ VARSINIZ “

Türk Polis Teşkilatı’nın 178.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına “Çelenk Sunma Töreni” gerçekleştirildi.

Tarsus Kaymakamı Sn. Kadir Sertel Otcu, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Sn Ali Garanlı ve Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk Bozdoğan’ın da katılımıyla düzenlenen “Çelenk Sunma Töreni” nde Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memurlarımızda hazır bulundu.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Sayın Garanlı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mız okunması gerçekleştirildi.

Tarsus Emniyet Müdürü Sn. Ali Garanlı ve ardından Tarsus Kaymakamı Sn Kadir Sertel Otcu günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.Hatıra fotoğraf çekiminin ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster