Ana Sayfa Gündem, Tarsus 8 Ağustos 2024 37 Görüntüleme

Türk Kızılay Mersin Şubesi’nden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Türk Kızılay Mersin Şube Başkanı Dr. Levent Özbay, Mersin İl Yöneticisi Metin Benatmaca ve Mersin İl Bağışçı İlişkileri ve Kaynak Geliştirme Sorumlusu Yusuf Ziya Pulat, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Başkan Yardımcısı Fuat Togo ile bir araya gelen heyet, bölge üzerine detaylı istişarelerde bulundu. Görüşmede, özellikle sosyal projelerin değerlendirilmesi ve bu projelerin bölgeye katkıları üzerinde duruldu.

Toplantı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve işbirliğinin devam edeceği yönündeki açıklamalarla sona erdi. Türk Kızılay Mersin Şube Başkanı Dr. Levent Özbay, Tarsus TSO yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederken, H. Ruhi Koçak ve Fuat Togo’ da Türk Kızılay Mersin Şube Başkanı Dr. Levent Özbay, Mersin İl Yöneticisi Metin Benatmaca ve Mersin İl Bağışçı İlişkileri ve Kaynak Geliştirme Sorumlusu Yusuf Ziya Pulat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster