İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 8 Aralık 2023 64 Görüntüleme

Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesinden TADER ’e Ziyaret.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle Ankara’da program düzenleyen Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesi Başkanı Figen Aktan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da faaliyet gösteren Tarsuslular Derneğini ziyaret etti.

TADER Başkanı Semih Özsu, Tarsus’tan gelen heyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Komisyon Başkanı, Gençlik Komisyon Başkanı ve Komisyon üyeleri ile birlikte karşılayarak Tader Genel Merkezinde ağırladı.

Başkan Semih Özsu; ‘’Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesi Başkanı Figen Aktan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

Özsu;’’5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’’ gibi böylesine anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduk. Bugün her alanda büyük başarılara imza atan siz kadınlarımız Tarsus’umuzun ve ülkemizin kalkınmasına, ilerlemesine büyük katkılarda bulunmaktasınız. Geleceğin inşasında Türk Kadınının öncü bir rol üstleneceğine olan inancımla fedakârlığın ve sevginin ana kaynağı olan siz kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Geçmişte sizlerle birçok etkinlik gerçekleştirmiştik. TADER olarak sizinle ve Tarsus’ta faaliyet gösteren bütün STK’larla Tarsus ortak paydasında buluşarak her türlü projede iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu da ayrıca belirtmek isteriz’’ dedi.

Başkan Figen Aktan ise yaptığı konuşmada;’’ TADER kurulduğu günden beri, her zaman yaptığı etkinliklerle ve üniversitede okuyan öğrencilerimize verdiği destekle Tarsus’umuzu Ankara’ da en güzel şekliyle temsil etmeye devam ediyor. Bizde Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesi olarak her zaman sizlerle birlikte Tarsus’ la ilgili yeni projelerde iş birliği yapmaya, her konuda birlikte hareket etmeye hazırız’’ diyerek, misafirperverliklerinden dolayı Semih Özsu ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine son verdi. Ziyarette hazır bulunan Tarsuslular bir nebzede olsa memleket hasretlerini gidererek, hoş sohbet ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster