Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 20 Mayıs 2024 54 Görüntüleme

TÜM EMEKLİLERİN SENDİKASI’NDAN “AÇLIĞA ve SEFALETE HAYIR”MİTİNGİNE ÇAĞRI

Tüm Emeklilerin Sendikası Tarsus İlçe Başkanı Hüseyin Pala ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkoza Medya Grubu’muzu ziyaret etti
Başkan Pala, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, 22 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da Yarenlik Alanı’nda “Açlığa ve Sefalete Hayır” mitingine çağrı yapmak amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştireceklerini belirtti.
“Açlığa ve Sefalete Hayır” mitinginin detayları ise şöyle; 25 Mayıs’ta saat 15.00’te Tarsus Halk Eğitim Merkezi önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar katılımcılar ile yürüyüş gerçekleştirilecek. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir miting düzenlenecek.
Aynı gün, Tüm Emeklilerin Sendikası Genel Merkezi tarafından İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Burhaniye ve Fatsa’da Tarsus ile eş zamanlı mitingler gerçekleştirilecek.
Tüm Emeklilerin Sendikası Tarsus İlçe Başkanı, tüm emeklileri ve halkı bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster