İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Ocak 2023 137 Görüntüleme

TÜM EMEKLİLERİN SENDİKASI TARSUS ŞUBESİ, YARENLİK ALANINDA BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ

Tüm Emeklilerin Sendikası Tarsus Şubesi, 3 Ocak 2023 Salı günü (bugün), saat 13.30 ‘da, Yarenlik Alanında ‘’ İNSANCA YAŞAMAK İSTİYORUZ’’,’’ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 9000 TL OLSUN’’talepli basın açıklaması düzenledi.
‘’Artık geçinemiyoruz’’ , ‘’İnsanca yaşamak istiyoruz! Zamlar geri alınsın! GEÇİNEMİYORUZ’’ , ‘’Zam zam nereye kadar, Yeter buraya kadar’’, ‘’Kaşıkla verip kepçe ile alanlara HAYIR! Zamlara SON’’ , ‘’Demokrasi ve Özgürlük mücadelesinde emekli olunmaz ‘’,
‘’Emekliye Emekçiye Bütçe, insanca yaşayacak ücret istiyoruz’’ pankartları ve sloganlar eşliğinde basın açıklamasını gerçekleştiren Tüm Emeklilerin Sendikası Tarsus Şubesi Başkanı Sn. Hüseyin PALA, açıklamasının ardından katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster