Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 16 Mayıs 2024 27 Görüntüleme

Tüm Emek- Der Tarsus Şube Başkanı Bülent Gözener Güven Tazeledi

Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şubesi Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Başkan Bülent Gözener Güvenoyu Aldı

Tüm Emekliler Derneği (TÜM EMEK-DER) Tarsus Şubesi, 4. olağan genel kurulunu Aşiyan Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut şube başkanı Mehmet Bülent Gözener, tek listeyle yapılan seçimlerde güvenoyu alarak yeniden başkan seçildi.

Genel kurul, Genel Başkan Satılmış Çalışkan’ın divan başkanlığında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıya oda, dernek, kooperatif ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Bülent Gözener, genel kurulda yaptığı konuşmada, Tarsuslu esnaflar, özel hastaneler ve ETÜT merkezleri ile yapılan indirim anlaşmalarından bahsederek, bu anlaşmaların emeklilerin torunları veya yeğenlerinin faydalanabileceğini belirtti. Gözener, “Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şubesi olarak emeklilerimize güzel hizmetler vermeye çalıştık. İndirim anlaşmalarımız sürecek. Biz mutlaka sendika istiyoruz, sendikanın faydalarını biliyoruz. Olağan genel kurul toplantımıza katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Genel Başkan Satılmış Çalışkan ise, emeklilerin yerel seçimlerde büyük bir etki yarattığını belirterek, “Emekliler olarak yerel seçimlere damga vurduk. Ders verilmiştir, böyle devam ederse bundan sonra da ders verilecektir. Bu birliktelikten dolayı tüm emeklilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan seçimlerin ardından yeni dönem yönetimi şu şekilde belirlendi: Mehmet Bülent Gözener, Talat Özen, Sabri Traş, Mehmet Ali Binici, Necip Özdemir. TÜM EMEK-DER Tarsus Şubesi, yeni yönetimiyle birlikte çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster