Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 5 Haziran 2024 40 Görüntüleme

TSD Tarsus Şubesi’nden Memet Öztürk’e Şampiyonluk Ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Tarsus Şubesi Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ortopedik Engelliler Bocce Turnuvası’nda şampiyon olan TSD Tarsus Şubesi oyuncusu İhsan Kuş ile birlikte Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Memet Öztürk’ü ziyaret etti.

Başkan Ali Çelik, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ortopedik Engelliler Bocce Turnuvası’nda TSD Tarsus Şubesi oyuncusu İhsan Kuş, rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve bu şampiyonluğu Tarsus’a kazandırdı. Her daim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Tarsus Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Memet Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını ve madalyasını takdim ettik. Bizlere zaman ayırdıkları ve nazik misafirperverliklerinden dolayı yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.”

Bu anlamlı ziyaret, engelli sporcuların başarılarının ve azimlerinin bir kez daha altını çizdi. Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Memet Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun engel tanımadığını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster