İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 3 Ekim 2022 240 Görüntüleme

TİY’DEN BERDAN CİVATAYA ZİYARET

100. Yılımızda mutlak başarı parolası ile çıktığımız bu yolda takımımızın yanında olmaları ve maddi, manevi takımımızı desteklemeleri adına ziyaretlerde bulunduğumuz kuruluşlara ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.
Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Canan CAN ve Hüseyin KAPLAN, kıymetli büyüğümüz Berdan Civata Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan ŞEMSİ ile Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’na ve kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sabri TEKLİ’ye ziyarette bulundu.

Takımımızın menfaatleri üzerine konuşulan sohbetlerde Sayın Sabri TEKLİ, Tarsus İdman Yurdu’na gerekli destekleri sağlamak istediklerini ve Tarsus İdman Yurdu’nun yanında olacaklarını dile getirdi.

Yönetim Kurulumuz tarafından da maçlarımıza davet edilen Sayın Sabri TEKLİ, Yakın zamanda Tarsus İdman Yurdu’nun bir maçını tribünden canlı izleyerek takımımızın yanında olmak istediğini de ayrıca cümlelerine ekledi.Bu ziyarette bize eşlik eden kıymetli büyüğümüz Berdan Civata Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan ŞEMSİ’ye, Mersin Tarsus Organize Sanayi Yönetim Kurulu’na ve kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sabri TEKLİ’ye de nazik misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster