İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 25 Kasım 2023 79 Görüntüleme

TİY KEPEZ MAÇI MAÇ BİLETLERİ BABA SÜPER MARKET MUHAMMET TUTUK TARAFINDAN ALINARAK ” MAC GÜNÜ ÜCRETSİZ DAĞITILACAK”

Baba Süper Market’ten TİY Taraftarlara Müjde: TİY Forma Sırt Sponsoru Muhammet TUTUK, Maç Biletlerini Ücretsiz Dağıtacak!
Tarsus’un sevilen iş insanlarından ve Baba Süper Market’in sahibi olan sayın Muhammet TUTUK, Tarsus’un marka değeri haline gelmiş işletmesiyle bir kez daha gündemde. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlarını sevindirecek bir hamleyle, Pazar günü saat 14:00’te oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu Kepez Spor Futbol A.Ş maçının biletlerinin tamamını satın aldı.
Sayın Muhammet TUTUK, Tarsus’un futbol takımına duyduğu sevgiyi bir kez daha göstererek, satın aldığı tüm biletleri kıymetli taraftarlar ve Tarsus halkı için gişelerden ücretsiz şekilde dağıtacak. Bu anlamlı jest, Tarsus’un spor camiasında ve şehirde büyük bir heyecan yaratırken, iş insanının takıma olan maddi ve manevi destekleri de bir kez daha takdir topluyor.
Takım yöneticileri, Muhammet TUTUK’a teşekkürlerini ileterek, bu önemli maça tüm taraftarları davet etti. Tarsuslu sporseverler, bu fırsatı kaçırmayarak takımlarını coşkuyla desteklemeye davet edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster