Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 14 Ağustos 2023 85 Görüntüleme

TİY HAZIRLIK SÜRECİNDE ADANA 1954 FK’yı 1-0 MAĞLUP EDEREK MORAL BULDU

Tarsus İdman Yurdu (TİY), Adana 1954 FK’yı 1-0 mağlup ederek önemli bir moral elde etti

Geçtiğimiz sezon yaşadığı zorlu süreç sonucunda TFF 2. Lig’den 3. Lig’e düşen Tarsus İdman Yurdu, yeni sezon öncesinde büyük bir dönüşüm geçirdi. TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan kulüp, “VEFA” ve “FEDA” parolası ile çıktığı yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor.

Cem Kavalcı başkanlığında, Kulüp, transfer döneminde gerçekleştirdiği yeni transferler, teknik kadro ve yönetim değişiklikleri ile önemli bir değişim yaşadı. Yeni transferler ve deneyimli teknik kadro ile birlikte hazırlık dönemine hızlı bir başlangıç yapan Tarsus İdman Yurdu, Adana 1954 FK ile gerçekleştirdiği hazırlık maçında güçlü rakibi karşısında başarılı bir performans sergiledi.

Bu önemli hazırlık maçında Tarsus İdman Yurdu, rakibi Adana 1954 FK’ya karşı üstün bir oyun ortaya koydu. Maçın sonucunu belirleyen golü atan isim ise TİY futbolcusu Erhan KILINÇ oldu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu galibiyet, yeni sezon öncesi moral kaynağı olarak nitelendirilirken, takımın yeni yapılanması ve hazırlık sürecinde kaydettiği ilerleme açısından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

Tarsus İdman Yurdu’nun yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği merakla beklenirken, bu galibiyet takımın hedeflerine ulaşma yolunda “VEFA” ve “FEDA” parolası ile çıktığı yeni sezon için güven verici bir başlangıç yapmasını sağladı. Taraftarlar ve futbolseverler, kulübün bu parolalarla çıktığı sezonun performansını izlemek için büyük bir heyecanla beklemeye devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster