Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 16 Ağustos 2024 41 Görüntüleme

TİY BAŞKANI CEM KAVALCI, ÖNCE HALUK BOZDOĞAN VE BAŞKAN ALİ BOLTAÇ’A YÜKLENDİ, SONRA VAHAP SEÇER’E SESLENDİ ARDINDAN KULÜBÜN SON DURUMUNU AÇIKLADI

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı: “Kulübümüz Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya”
Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı, Tarsus Şelale Çay Bahçesinde Basın Toplantısı Düzenledi
Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, düzenlediği basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu zor durumu kamuoyuyla paylaştı. Kavalcı, Atatürk’ün kurduğu Tarsus İdman Yurdu’nun maddi destek sağlanmadığı takdirde kapısına kilit vurulabileceği tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Seçim öncesi ve sonrası Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın verdiği sözleri yerine getirmediğini vurgulayan Kavalcı, kulübün şu anki borçlarının kendisine ait olmadığını, bu borçların geçmiş dönem Cumhuriyet Halk Partili Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın yönetim kuruluna ait olduğunu ifade etti.
Kavalcı, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den başka bir umudu kalmadığını dile getirirken, hakkında çıkan yalan ve dedikodulara da sert tepki gösterdi.
Kulüp Başkanı, Tarsus İdman Yurdu’nun Burhanettin Kocamaz Tesisleri ile ilgili yapılan spekülasyonlara da açıklık getirerek, tesislerin 2029 yılına kadar kulübe tahsis edildiğini ve burada kalmaya devam edeceklerini belirtti.
Kavalcı, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın seçim öncesinde kendilerine verdiği sözleri hatırlatarak, “Belediye başkanımız Ali Boltaç, Tarsus İdman Yurdu’na ne gerekiyorsa yapacağını söylemişti. Ancak geldiğimiz noktada bu sözlerin yerine getirilmediğini görüyoruz. Bu durum karşısında kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayız,” dedi.
Ayrıca, Kavalcı, Tarsus İdman Yurdu’nun yaşaması için anonim şirket kurma fikrini belediye başkanına ilettiğini, ancak bu konuda da somut bir adım atılmadığını belirtti.
Kavalcı, “Bugün Atatürk’ün kurduğu takım sahipsizlikten yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Bu durumu aşmak için üzerime düşeni yapmaya hazırım,” diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster