İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Şubat 2024 138 Görüntüleme

TİP Tarsus ilçe Teşkilatı Topluca İstifa Etti

Kısa Adı TİP olan Türkiye İşçi Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı Kamuoyuna Duyuru adı altında bir bülten yayımlayarak istifa ettiklerini duyurdu :
İşte o duyurunun detayları :
“KAMUOYUNA DUYURU;
TİP (Türkiye İçi Partisi) Tarsus İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti Türkiye İşçi Partisi Tarsus İlçe Örgütü olarak kısıtlı imkanlarla aylardan bu yana partimizin çalışmalarını yürütmekteyiz.
Halkımızı iktidar ve muhalefet arasındaki sıkışmışlıktan kurtarmak iddiası ile yola çıktığımızı ifade ederken geldiğimiz noktada bu sıkışmışlık haline bir katkı da partimiz tarafından yapılmaktadır.
Biz Anayasa’nın dahi uygulanmadığı bir ülkede, diğer partilerin sürekli sandığı işaret eden muhalefetinin karşısında durduğumuzu iddia ederken, parti günlük popülist yaklaşımlarla aday tanıtmaktadır. Bugün, Gökhan Zan’ın adaylığının gösterdiği sonuç bunun aslında parti politikası haline geldiği gerçeğidir.
Gökhan Zan’ın deprem sürecinde yaptıkları hepimiz tarafından takdirle izlenmişti. Bu sebeple bu görüşlerimizin salt Gökhan Zan’ın şahsı ile ilgili olmadığını belirtmek isteriz.
Burada esas dikkat çekmek istediğimiz nokta partinin sürekli popüler kimlikler üzerinden adaylık dayatmasının partinin varoluş amacına ters yaklaşımıdır.
Bu “mış” gibi yapma siyasetinin daha kolay yapılacağı alanların zaten var olduğu, Gökhan Zan ne kadar TİP’e yakınsa bizim de o siyaset alanlarına yakın olduğumuzu ve sırf bunu tercih etmediğimiz için bugün TİP çatısı altında olduğumuzu düşünmekteyiz.
Bu zamandan sonra yapacaklarımızın “düzen siyaseti” diye adlandırılan partilerden bir farkı kalmayacak olması sebebiyle Türkiye İşçi Partisi Tarsus İlçe Örgütü olarak mevcut tüm görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa ettiğimizi bildirmekteyiz ” denildi.
İstifa edenler ise TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ TARSUS İLÇE YÖNETİMİ YUSUF FIRATOĞLU, GÜLHAN DEMİRKANLI, ÇAĞRI ERDİVEN, AYSUN ÇETİNKAYA, BANU BOLAT, AZAT ORAKÇI

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster