Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 5 Ağustos 2024 25 Görüntüleme

Tepeköy Mahallesi’ne Yeni Tabela

Tarsus’un Tepeköy Mahallesi, Tarsus Belediyesi tarafından yapılan “Tepeköy Mahallesi Hoş Geldiniz” tabelası ile yeni bir görünüme kavuştu. Mahalleye giriş noktasına yerleştirilen tabela, bölge sakinlerinin ilgisini çekti.

Tepeköy Mahallesi Muhtarı Musa Yılmaz, tabela yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Mahalle tabelasının yapımında emeği geçen Tarsus Belediye Başkanı Sayın Ali Boltac’a, Muhtarlık Müdürlüğü’ne ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum,” ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediyesi’nin katkısıyla gerçekleştirilen bu çalışma, bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı ve mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tarsus’ta Kaza !!! 7 Yaralı

Tarsus’ta Kaza !!! 7 Yaralı

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster