Ana Sayfa Gündem 14 Ekim 2024 6 Görüntüleme

Tebrikler. Tarsuslu Avukat Gazi Özdemir “Mersin Baro Başkanlığında Yine Güven Tazeledi”

13 Ekim 2024 Pazar günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu büyük bir katılıma sahne oldu
Toplam dört adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Tarsuslu Av. Gazi Özdemir, meslektaşlarının güvenini bir kez daha kazanarak 1126 oyla başkanlık görevine üçüncü kez seçildi.
Özdemir, “Meslekte Gelecek, Birlikte Gelecek” sloganıyla çıktığı seçim kampanyasında, meslektaşları tarafından büyük bir destek gördü. Sonuçlara göre en yakın rakibi Av. Sami Dündar 912 oy alırken, diğer adaylar Av. Sebahat Gençtarih 448, Av. Burak Canlı ise 15 oyda kaldı.
Seçim Sonuçları:
Av. Gazi Özdemir: 1126 oy
Av. Sami Dündar: 912 oy
Av. Sebahat Gençtarih: 448 oy
Av. Burak Canlı: 15 oy
Bu sonuçlarla birlikte, Gazi Özdemir Mersin Barosu’nun en uzun süre başkanlık yapan isimlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Tarsuslu başkan, meslektaşlarına bir kez daha teşekkür ederek, baronun geleceği için birlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster