Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 27 Mayıs 2024 32 Görüntüleme

Taşkın Nedeniyle Mahsur Kalan Vatandaşlar Ekipler Tarafından Kurtarıldı

Tarsus’ta Berdan Barajı havzası İncirlikuyu mevkiine pazar tatilini geçirmek için giden vatandaşlar, aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle oluşan taşkın ve balçık nedeniyle mahsur kaldı.

Durumu fark eden vatandaşlar hemen yetkililere ihbarda bulundu. İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Tarsus Belediyesi ekipleri, hızlı bir şekilde müdahalede bulunarak balçığı temizledi ve kırsal alan yolunu güvenli geçişe uygun hale getirdi. Ekiplerin titiz çalışması sonucu mahsur kalan 9 araç kurtarıldı.

Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde vatandaşlar güvenli bir şekilde bölgeden çıkarıldı. Mahsur kalan vatandaşlar, kurtarma çalışmalarından dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster