İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 27 Aralık 2022 194 Görüntüleme

TARSUS’UN KURTULUŞU’NUN 101.YILI COŞKUYLA KUTLANDI

27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yıldönümü Kutlamaları kapsamında 27.Aralık. 2022 Salı (bugün) günü saat 10.00 ‘da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.
Temsili Milis Kuvvetlerinin Aznakay Parkı ‘nda karşılanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Atatürk Anıtına; Kaymakamlık, Tarsus Belediyesi, Muharip Gaziler ve Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği çelenkleri sunuldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Garnizon Komutanlığınca 1 Manga asker tarafından saygı atışı yapılarak Şanlı Türk Bayrağımız göndere çekildi.
Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk Bozdoğan ‘ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra şiirler ve halk oyunları gösterileri sergilendi.
Tarsus protokolünün selamladığı Resmi Geçit Töreni ve hatıra fotoğrafları çekiminin ardından, Tarsus’un Kurtuluşu 101.Yıldönümü Kutlamaları sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster