Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 7 Ağustos 2024 43 Görüntüleme

Tarsus’un Asırlık Çınarı Kuva-yi Milliyeci Mehmet Amca’ya Geçmiş Olsun

Tarsus’un simge isimlerinden, asırlık Kuva-yi Milliyeci Mehmet Arkan, geçtiğimiz gün evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu başını yere vurdu ve bacağını kırdı
Hemen Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Amca, burada ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyatın ardından gözlem altında tutuluyor.
Akkoza Medya Grubu olarak, Mehmet Amca’yı hastanede ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaret sırasında, Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu, doktorlardan Mehmet Amca’nın durumu hakkında bilgi alarak, kendisini bizzat ziyaret edip moral verdi.
Tarsus Devlet Hastanesi’nin 9. katında, Ortopedi bölümünde tedavi gören ve ameliyatı başarılı geçen Mehmet Amca’ya Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Tarsus’un değerli çınarına en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
Ayrıca Tarsus Devlet Hastanesi Yönetimine, Doktorlarına, Hemşirelerine ve Tüm Personellerine Mehmet Amcaya gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok çok teşekkür ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MSK, Galibiyete Doymuyor

MSK, Galibiyete Doymuyor

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster