Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 2 Eylül 2024 8 Görüntüleme

TARSUS’TA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU “YAMAÇ PARAŞÜTÜ VE MOTOCROSS GÖSTERİLERİ”

HALİL İBRAHİM UZUN: “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA SPORCULARIMIZLA UNUTULMAZ GÖSTERİLER DÜZENLEDİK”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi ile Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) Spor Kurulu iş birliğinde, Tarsus’ta düzenlenen etkinlikler, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu zirveye taşıdı. Eshab-ı Kehf Mağarası girişinde gerçekleştirilen “Zafer Uçuşu” yamaç paraşütü organizasyonu ve ardından yapılan motocross yarışları, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Mersin ve çevre illerden katılan yaklaşık 60 yamaç paraşütü sporcusu, deniz seviyesinden 1600 metre yükseklikte Türk bayraklarını dalgalandırarak Zafer Bayramı’nı kutladı. Bu görkemli gösterinin ardından düzenlenen motocross yarışlarında sporcular, sergiledikleri akrobasi şovlarıyla izleyenlere adeta bir görsel şölen sundu.

TADEKA Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Uzun, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Bu hafta 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Eshab-ı Kehf’te ‘Zafer uçuşları’ dediğimiz yamaç paraşütü ve motocross yarışları düzenledik. Hava koşulları çok iyiydi ve katılım oldukça yüksekti. Tarsus ve Mersin’den yaklaşık 60 yamaç paraşütü sporcumuzla etkinliği başarıyla tamamladık” dedi.

Uzun, 60 sporcu arasında yaklaşık 20-25 tanesinin Türkiye’de tanınan profesyonel sporcular olduğunu belirterek, “Sporcularımız havada Türk bayrağı açarak muhteşem görüntüler ortaya çıkardılar. Ayrıca 25’e yakın motocross sporcumuz da etkileyici gösteriler sergiledi. Gelecekte düzenleyeceğimiz etkinliklerde daha da güzel gösteriler yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tarsus’ta gerçekleştirilen bu etkinlikler, hem sporcuların hem de izleyicilerin hafızasında unutulmaz bir gün olarak yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster