İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus 25 Aralık 2023 46 Görüntüleme

Tarsus’ta Starbucks Protestosu

Siyonist Rejimi Protesto Eden Gençlerden Sessiz Eylem…

Tarsus’ta , Siyonist rejimi protesto etmek amacıyla bir araya gelen bir grup genç, Starbucks şubesinin önünde sessiz bir eylem gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde, siyonist rejimi desteklediği gerekçesiyle Starbucks’a karşı süregelen protestoların bir benzeri olan bu eylemde, gençler basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi.

Grubun sözcüsü Hüseyin Tanış, gerçekleştirilen basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim şu anda burada yapmış olduğumuz sessiz protesto, İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu saldırıları destekleyen Starbucks’un kahvelerini içen halkımızı bilinçlendirme protestosudur. Şu anda bizim vatandaşlarımız burada kahve içerken, bu kahvenin parası Filistinli kardeşlerimizin bedenine isabet ediyor.”

Tanış, vatandaşları kahve içmenin ötesinde dünya olaylarına duyarlı olmaya çağırdı: “Vatandaşlarımız kahve içmeden yaşayabilir ama Gazze’deki çocukların sırf onların keyif kahvesi için ölüme mahkûm edilmesi son derece yanlış bir davranıştır. Biz de şu anda az bir nebze de olsun burada kahve içen vatandaşlarımıza İsrail’in Gazze’deki saldırılarını, katliamlarını, vahşetini ve soykırımını gösterebilmek için küçük bir sessiz eylem yaptık.”

Eylem sırasında İsrail’in Gazze’deki katliamlarını gösteren pankartlar açıldı. Tanış, “Artık burada kahve içen vatandaşlarımız daha duyarlı olurlar inşallah.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster