Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 26 Eylül 2024 16 Görüntüleme

Tarsus’ta Okulların Güçlendirilmesi İçin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tarsus’ta devam eden ve planlanan okul güçlendirme çalışmaları, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu ile okul müdürlerinin katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısında, okullarda sürdürülen bakım, onarım ve güçlendirme faaliyetleri masaya yatırıldı.

Toplantıda Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, “Çocuklarımızın daha donanımlı ve güvenli alanlarda eğitim alması için okullarımızda bakım, onarım, tadilat ve tamirat işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, mevcut güçlendirme çalışmalarının durumu değerlendirilirken, gelecek dönem için planlanan projeler de detaylı olarak görüşüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster