İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 29 Ağustos 2023 167 Görüntüleme

Tarsus’ta İzmir Moda Evi’nden Maliyetine Okul Kıyafetleri Satışı

Tarsus’ta faaliyet gösteren uzun yılların deneyimli tekstil firması İzmir Moda Evi, okul üniformaları ve kıyafetleri alanında özel bir kampanyaya imza atarak maliyetine satış başlattı. Okulların açılmasına yaklaşılırken, ekonomik zorluklarla mücadele etmek isteyen aileler için bu kampanya büyük bir avantaj sağlıyor.

Yükselen ekonomi ve artan hayat pahalılığı nedeniyle ailelerin bütçeleri zorlanırken, İzmir Moda Evi işletmecisi ve modelist Nurcan Yıldız, bu zorlu süreçte ailelere destek olmak amacıyla maliyetine okul kıyafetleri satışına başladığını duyurdu. Kampanya kapsamında ilk okul tişörtleri 130 TL, ortaokul tişörtleri 150 TL ve lise tişörtleri ise 170 TL’den satışa sunuluyor.

Bölgenin önde gelen tekstil firmalarından biri olan İzmir Moda Evi’nin bu adımı, özellikle ekonomik sıkıntılarla başa çıkmak isteyen aileler tarafından ilgiyle karşılandı. İş kadını ve modelist Nurcan Yıldız’ın bu inisiyatifi, hem ailelerin yükünü hafifletmeyi hem de öğrencilerin okula daha uygun maliyetlerle hazırlanmasını amaçlıyor.

İzmir Moda Evi’nin kampanyasından faydalanmak isteyenler iletişim için 0324 626 5559 numarasından firmayla iletişime geçebilirler.

Okul döneminin yaklaştığı bu günlerde, İzmir Moda Evi’nin maliyetine satış kampanyası, ailelerin yüzünü güldürüyor ve öğrencilere uygun fiyatlarla kaliteli kıyafetlere sahip olma fırsatı sunuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster