Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 7 Haziran 2024 48 Görüntüleme

Tarsus’ta “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Kutlandı

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Tarsus Kaymakamlığı işbirliğiyle “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Etkinliği Düzenlendi
Tarsus Halk Eğitim Merkezi, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında 7 Haziran Cuma günü saat 09.30’da muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Etkinlikte, Tarsus Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerin emeklerinin ve ustalıklarının bir araya geldiği enfes bir sergi gerçekleştirildi.
Sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri ziyaretçilerle buluştu. Renkli el işleri, dikkat çeken nakışlar ve özgün tasarımlar etkinliğe katılanları büyüledi.
Açılışa Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç, Kurum Müdürleri, Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu ve Yönetim Kurulu üyeleri de katılım sağladı.
Bir araya gelen konuklar, sergilenen eserleri ilgiyle inceledi ve kursiyerlerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.
Etkinlik, katılımcıların memnuniyetle ayrılmasıyla son bulurken, el emeği ürünlerden satın alarak kursiyerlere destek olma fırsatı da sunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster