Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 8 Ekim 2024 19 Görüntüleme

Tarsus’ta Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı

CHP Milletvekili Talat Dinçer ve Başkan Ali Boltaç’tan “Ortak Çalışma” Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus’taki meslek odası başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, kentin ihtiyaçları ve esnafın karşılaştığı sorunlar ele alındı.Toplantıda, Tarsus esnafının mevcut ekonomik koşullar altında karşılaştığı sorunlar detaylı bir şekilde ele alınırken, çözüm yolları üzerine de fikir alışverişi yapıldı. Hem yerel yönetim hem de milletvekili düzeyinde temsilcilerin bir araya gelerek ortak akılla hareket etme kararlılığı vurgulandı.


Başkan Ali Boltaç ve Milletvekili Talat Dinçer, kentin geleceğine dair vizyonlarını da paylaşarak, Tarsus’un ekonomik ve sosyal açıdan daha güçlü bir şehir haline gelmesi için odalarla yakın iş birliği içinde olacaklarının altını çizdiler. Boltaç, şehrin ihtiyaçlarının en doğru şekilde tespit edilmesi ve çözüm odaklı adımlar atılması için bu tür toplantıların önemine dikkat çekti.

Milletvekili Talat Dinçer, Tarsus esnafının kent ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu belirterek, esnafa yönelik daha fazla destek ve çözüm odaklı politikaların hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Dinçer, “Esnafımızın sesi olmaya, onların taleplerini her platformda dile getirmeye devam edeceğiz. Ortak akılla hareket ederek, Tarsus’u hep birlikte daha ileri taşıyacağız” dedi.

Toplantıda, kentin ekonomik gelişimi için atılacak adımlar üzerinde durulurken, esnafın sorunlarına çözüm üretilmesi amacıyla yakın iş birliğine devam edileceği belirtildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster