Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 14 Haziran 2024 30 Görüntüleme

Tarsus’ta Emeklilere Özel Avantajlı Yakacak Odun ve Kömür İmkanı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şubesi, yaptığı anlaşmalarla üyelerine yönelik uygun koşullarda odun ve kömür satışı sağlıyor. Derneğin Tarsus şube yöneticileri, odun satıcılarıyla görüşerek bu imkanı sunmak için çalışmalarda bulunuyor.

TÜED Tarsus Şube Başkanı Arif Kılınç, Reşadiye Mahallesi Ali Menteşoğlu Caddesi üzerinde bulunan odun deposunu dernek yöneticileriyle birlikte ziyaret etti. Başkan Kılınç, 2024-2025 dönemi odun alım anlaşmasını yaptıklarını belirtti. Meşe odunu, kırıntı ve her türlü kömür alımı konusunda uygun koşullarda anlaşma sağladıklarını vurgulayan Kılınç, bilgi edinmek isteyen emeklileri TÜED Tarsus Şubesine davet etti.

Tüm üyelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Arif Kılınç, alım gücünün her geçen gün azaldığı bu dönemde emeklilere destek olabilmek için odun ve kömür anlaşmasının yanı sıra özel sağlık kurumlarıyla da ardı ardına protokoller imzaladıklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster