Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 24 Haziran 2024 41 Görüntüleme

Tarsus’ta Dev Ekranda Milli Maç Coşkusu

Tarsus – Türkiye-Portekiz maçı, Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi’nde dev ekranda izlendi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla organize edilen etkinlikte yüzlerce vatandaş, bayraklarını ve sandalyelerini alarak maçı izlemek için gösteri merkezine akın etti. Tarsus Belediyesi’nin ikram ettiği soğuk içecekler ve dondurmalarla taraftarlar, keyif dolu anlar yaşadı.

Başkan Boltaç: “Tarsus Halkının Hizmetindeyiz”

Maç öncesi Akkoza Mikrofonları’na konuşan Başkan Ali Boltaç, “Bundan sonra Tarsus’un, Tarsus Belediyesi’nin bütün imkanları Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarındır. Sonuna kadar analarının ak sütü gibi helaldir. Biz onlar için çalışacağız, gecemizi gündüzümüze katacağız, alın teri dökeceğiz ve bu memlekette beş sene sonra alnı açık, başı dik gezeceğiz,” dedi.

Mağlubiyet Moralleri Bozmadı

Türkiye, Portekiz karşısında 3-0 mağlup olsa da Tarsus’ta moraller yüksek kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Boltaç, “Moralleri bozmak yok. Hatalarımızdan ders alıp gruptan çıkacağız. Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynayacağı maçta yine dev ekranda buluşmak dileğiyle,” ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediyesi’nden Tam Destek

Etkinlikte vatandaşlara soğuk içecekler ve dondurma ikram eden Tarsus Belediyesi, bu tür organizasyonlarla halka hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Başkan Boltaç’ın liderliğinde, Tarsus’ta benzer etkinliklerin süreceği bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster