İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 22 Ocak 2024 54 Görüntüleme

Tarsus’ta Cumhur İttifakı Aday Tanıtımı Coşkuyla Karşılandı

Tarsus’ta Cumhur İttifakı’nın heyecan dolu aday tanıtımı, MHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan ve MHP Tarsus Belediyesi Başkan Adayı Mahmut Tat önderliğinde gerçekleştirildi.

Coşkulu bir kalabalık, MHP Tarsus İlçe Başkanlığı önünde bir araya gelerek adaylarını büyük bir sevgi ve destekle karşıladı.

Aday tanıtımı etkinliği, MHP’nin güçlü kadroları tarafından organize edildi ve Tarsus halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Serdar Soydan ve Mahmut Tat, halka projelerini tanıtarak, Tarsus’un daha yaşanabilir bir şehir olması için vizyonlarını paylaştılar.

Konuşmalar sırasında adaylar, Tarsus’un potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, altyapıyı güçlendirmek ve sosyal yaşamı daha da geliştirmek için taahhütlerde bulundular.

Ayrıca, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Tarsus’un daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe kavuşması için bir araya gelme çağrısında bulundular.

Etkinlik, katılımcıların coşkulu tezahüratları eşliğinde son bulurken, Tarsus halkı adaylarına olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu. Cumhur İttifakı’nın birlikte çalışma ve Tarsus’u daha ileriye taşıma sözü, katılımcıları umutlandırdı ve seçim sürecine enerji kattı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster